Йордан Александров спечели първото за сезонa контролно на мъжкия национален

...
Йордан Александров спечели първото за сезонa контролно на мъжкия национален
Коментари Харесай

Йордан Александров спечели първото за сезонa контролно на мъжкия национален отбор по спортна гимнастика


Йордан Александров завоюва първото за сезонa контролно на мъжкия народен тим по спортна гимнастика, което се организира в залата на НСБ " Раковски ". Най-опитният гимнастик в отбора за момента събра от шестте си осъществявания 78.700 точки.

Втори с актив от 77.700 е дебютантът при мъжете Божидар Златанов. Представителят на варненската школа и на Интеркомгруп Черноморски левент изпревари Теодор Трифонов. Състезателят на търговишкия клуб Светкавица " приключи първата инспекция със общ брой от 74.100 точки.

Четвърти се с 67.700 точки се подреди Руслан Делибалтов, който също е дебютант при мъжете.

В инспекцията участваха Исус Маринов и Димитър Димитров, които играха надлежно единствено на халки (Маринов) и на прескок и на кон с гривни (Димитров).

Отборът се приготвя за присъединяване на Европейското състезание в средата на април в Анталия (Турция).

" Първото контролно мина добре, като се има поради ранния стадий на подготовка. Все още момчетата навлизат във форма. Имаме двама дебютанти - Божидар Златанов и Руслан Делибалтов. За тях преходът от младежи към мъже е сложен. Имат да прибавят по още две извършения в съчетанията на всеки апарат. Все още нямат нужната устойчивост. Трябват им доста тренировки и надиграване. Убеден съм, че с времето нещата ще се получат, тъй като те упражняват с голямо предпочитание ", съобщи след контролното олимпийският вицешампион на висилка и президент на БФ Гимнастика Красимир Дунев./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР