Йонизиран кислород намалява до 10 пъти силата на коронавируса! Това

...
Йонизиран кислород намалява до 10 пъти силата на коронавируса! Това
Коментари Харесай

Сензационо: Проф. Иво Петров разкри революционно оръжие срещу COVID-19

Йонизиран О2 понижава до 10 пъти силата на ковид! Това заяви в изявление пред професор Иво Петров, един от най-хубавите кардиолози освен в нас, само че и в света.

Негови сътрудници от "Аджибадем сити клиник " са създали оня ден опит, който е довел до смайващия резултат.

"За йонизираната вода и йонизирания О2 имаме директни доказателства. Наши! ", споделя професорът, който оглавява болничното заведение, "Преди 10 дни излезе обява в Австрия за йонизирания О2, не озон, наблягам.

Вече имаме и наши данни, че тези способи понижават резултата от вируса и форсират оздравителния развой. Направихме опит с положителна кръв, която сподели съществуване на вирус с огромно число. Добавихме разтвор на вода с йонизиран О2. Концентрацията на дейния вирус падна 10 пъти! Огромно!

Аз нямам никакво подозрение! От два месеца и половина употребяваме тези способи. Както в кабинета ми, по този начин и в цялата болница. Поръчали сме още 5 сходни апарата за йонизиране на въздуха.

Вирусът е на границата сред живата и неживата природа. Имено тъй като е физична парченце, физичните способи са по-ефективни от биологичните ", изясни още светилото в кардиологията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР