Йонислав Йотов - Тото публикува кратък клип в YouTube-канала си,

...
Йонислав Йотов - Тото публикува кратък клип в YouTube-канала си,
Коментари Харесай

Йонислав Йотов - Тото се извини за подкаста с Тити Папазов

Йонислав Йотов - Тото разгласява къс клип в YouTube-канала си, в който декларира, че се извинява поради безкритичната си реакция по време на подкаста с Тити Папазов.

В него баскетболният треньор описваше по какъв начин остригал главата на своя някогашна другарка - тийнейджърка, с цел да я накаже за невярност.

Йотов декларира, че е решил да " скрие " клиповете, в които Папазов забавлява него и публиката с описа си за насилието над момичето. Всеки от тях беше гледан по няколко десетки хиляди пъти в четирите месеца, откогато са качени в канала на подкаста му.

" Те не са изтрити от отчети, те са скрити от мен. Прецених, че щом обществото - и мен в това число - ни е боязън, че някой би решил, че това деяние на Тити може да послужи като зелена светлина или нещо за утвърждение, реши, че би трябвало да го отстрани. Извинявам се, че не съм го решил вярно в точния момент, когато се е случило ", споделя той.

Позицията му идва ден след надигането на публичното неодобрение против " скеча ", който Папазов разиграва, разказвайки автентичен случай на принуждение против жена - и неналичието на сериозен коментар от страна на водещия.

Вместо него -, до момента в който рекламодателите му бяха засипани от гневни известия на консуматори, настояващи да се разграничат от Йотов.

" Аз не знаех каква история той ще опише. Моят смях там е още по-обиден предвид на обстановката към днешна дата. Извинявам се и в действителност, в действителност се надявам, че няма да има повече дами в такава обстановка ", споделя Тото във видеото.

В първата част на записа той още веднъж повтаря, че осъжда извънредно насилието против 18-годишното момиче от Стара Загора и че поддържа обществените митинги против бездействието на институциите, като не очаквал, че ще се окаже " от другата страна на барикадата ".

Йотов признава и че това, което разказва Тити Папазов като преживелица от 90-те, съставлява акт на принуждение против младата жена.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР