Йонислав Йотов - Тото и Лъчезар Евтимов от група СкандаУ

...
Йонислав Йотов - Тото и Лъчезар Евтимов от група СкандаУ
Коментари Харесай

СкандаУ с концерт в Арена Армеец

Йонислав Йотов - Тото и Лъчезар Евтимов от група " СкандаУ " взеха награди от събитието " 359 Awards 2019 ". В ефира на " Плюс-Минус. Коментар след новините " те обясниха, че за тях състезанията са тип състезатение, а премията е разследване на добре свършена работа, предава Nova.

" Ние сме един екип. Успехите са наши, които няма по какъв начин да разделим ", сподели Евтимов.

Двамата бяха безапелационни, че се стремят да почитат персоналното си пространство, макар желанието на почитателите да се допрян до тях за фотография или подпис.

" Хубаво е да се слагаме в позицията на индивида от среща и да си даваме сметка по кое време може да се направи компромис. Ние сме сензитивни видове и усещаме, че когато идват хората при нас, ние сме генератори за лайкове ", обясниха Тото и Лъчо.

А дали има смяна в развиването на хип хопа в България? Ето какво считат те по въпроса:

" Някога тогава се говореше за талази. Това бяха периодически неща. Започна вълна, която ще отшуми. Това, което съумяха да създадат новите рападжии, е да пуснат корени. Вече приказваме за жанр, а не за талази. Хората им е омръзнало да ги лъжат защо ли не, само че би трябвало да има и песни, на които е по-лесно да ти върви пиенето или като си у дома. Ние се забавляваме като вършим и двата типа ".

Групата ще изнесе концерт в " Арена Армеец " на 6 април.

Повече за идния им концерт в " Арена Армеец ", можете да разберете в прикаченото видео.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР