Йонислав Йотов, познат като Тото от “Скандау, е победителят в

...
Йонислав Йотов, познат като Тото от “Скандау, е победителят в
Коментари Харесай

Тото от “Скандау” спечели ВИП Брадър

Йонислав Йотов, прочут като Тото от “Скандау ”, е спечелилият в тазгодишното издание на “ВИП Брадър ”.

26-годишният реализатор съумя да завоюва любовта на феновете и стана “Любимата звезда на България ”. На финала Тото пребори жестоката конкуренция в лицето на Маргарита Хранова. “Публиката избираше сред класата и капацитета ”, изясни водещият Ники Кънчев.

От гостите в студиото единствено Жени Калканджиева поддържа Тото за краен победител. Останалите – Илияна Раева, доктор Ангел Енчев, Влади Въргала и Мартина Вачкова, му отдадоха дължимото, само че обявиха, че огромният победител би трябвало да бъде Маргарита Хранова.

Преди финалното гласоподаване петимата финалисти се пробваха да привлекат колкото може повече аудитория като пяха в дуети и танцуваха на сцената в студиото. Вота на феновете отреди третото място в конкуренцията на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз. На четвърта и пета позиция останаха моделите Александра Богданска и Джулиана Гани.

На 13 ноември в ефира на Нова ТВ ще започва реалитито “Биг Брадър: Най-търсени ”, което още веднъж ще притегли погледите на феновете. Все още няма публична информация кои родни звезди ще прекрачат прага на Къщата, само че се спрягат имена като фолк изпълнителите Коцето и Фики Стораро, плеймейтката Светлана Василева, певицата Mapиaнa Πoпoвa с обичания й Веселин Плачков. /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР