Йонислав Йотов, по-известен като Тото от култовата група „СкандаУ“, ще

...
Йонислав Йотов, по-известен като Тото от култовата група „СкандаУ“, ще
Коментари Харесай

Тото от СкандаУ разкрива кой е в личния си живот - slava.bg

Йонислав Йотов, по-известен като Тото от паметната група „ СкандаУ “, ще бъде посетител на Меги r Нели в „ Търси се... “ тази неделя от 11:00 ч. по bTV. За първи път в телевизионния ефир той ще показа историята на своя живот и компликациите, през които е минал преди да завладее българската музикална сцена.

Първа в този персонален портрет ще приказва неговата близка другарка Ваня Щерева.Тя споделя, че Тото е „ нейният преподавател по младост “ и го дефинира като една от най-важните срещи в живота си.

Най-емоционалната и вълнуваща среща ще бъде с майката на Тото – Ани, която ще опише за тяхната голяма непосредственост. През сълзи тя ще показа, че когато синът й е едвам на 6 години тя се развежда и се постанова да го отгледа сама. Двамата идват в София и минават през доста тествания, компликации, финансови дупки. Майката ще бъде до край откровена и ще признае една от огромните си страдания - когато Тото е зрелостник тя не съумява да му купи костюм за бала, тъй като нямат пари и той отива на празника с дънки. Тото от своя страна разгорещено ще показа, че е признателен за тези компликации, тъй като точно те са го построили като мощен харектер, който умее да се оправя с всички тествания на ориста.

За неочакваната и огромна обич с огромно неспокойствие ще опише половинката на Тото – Кристин, която напълно скоро го подари със наследник - Доминик. Двамата се срещат преди година и половина и незабавно се влюбват. На четвъртия месец от връзката им тя към този момент е бременна. Кристин ще опише своя обичан като доста виновен мъж, домошар, който обича да готви и да основава фамилен уют.
За основаването на група „ СкандаУ “, бариерите в музиката и огромното другарство ще опише другата половинка от рап групата – Лъчезар Евтимов - Лъчо, с който Тото споделя персоналния и професионалния си път.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР