Йончо Марков - Баничаря спечели за втори път в своята

...
Йончо Марков - Баничаря спечели за втори път в своята
Коментари Харесай

Баничаря взе втора жертва на ринга

Йончо Марков - Баничаря завоюва за повторно в своята професионална кариера с нокаут още в първия рунд. Братът на Илиян Марков - Светкавицата отхвърли дебютанта от Самоков Виктор Лозанов.
 Сензация в бокса! Анди Руис нокаутира непобедения Антъни Джошуа
Другият брат Веселин Марков - Професора дебютира против Самуил Димитров - Сами. И двамата боксьори разполагаха със солидна агитка, а в срещата имаше доста заряд.

Професора победи с 3:0 съдийски гласа. Той сподели добра форма след 5-годишно неявяване от кръга. Именно към него треньора Йордан Митев залага огромни очаквания. 7-кратният първенец на България е извънредно прецизен в подготвителния си режим и в случай че продължава по този начин го чакат единствено триумфи.

Борислав Велев - Рой и Рейхан Тодоров - Казака завоюваха с нокаут в първия рунд. Те бяха доста безапелационни. Рой към този момент има четири следващи триумфа с нокаут в първи рунд. Негова жертва този път бе Тодор Костов. Той не съумя да обезврежда офанзивата.

Рейхан се завърна с победа след злополучна серия от 4 следващи загуби. Той се оправи със Сергей Стефанов - Даскала без особени компликации.

Победа с нокаут записа и Георги Георгиев - Жоро Крошето. В един много динамичен мач той се оправи с Траян Славев - Палката. Жоро Крошето водеше по точки дуела, до момента в който не съумя да пласира прецизен удар в брадата минута преди края на последния гонг. Палката мъчно се изправи, а реферът приключи срещата от съображения за сигурност.



Изключително здрава борба направиха и Цветозар Илиев против дебютанта Александър Здравков - Бореца. Опитния боксьор завоюва срещата по точки, само че станахме очевидци на тежки удари и зрелищни замени сред двамата, които имат внушителна физика, а публиката ги аплодираше от самото начало.

В най-здравия мач Илиян Марков - Светкавицата се наложи по точки над Борислав Занков - Боби Бокса в шест рунда. Срещата накара почитателите да избухнат още преди финалния гонг.

Марков стартира доста мощно още първоначално. Той нанесе доста на брой мощни удари. На моменти изглеждаше, че може да завърши срещата. Ала Занков още веднъж се потвърди като извънредно твърд боксьор, който е невероятно да бъде съборен на земята.

Във втори и трети рунд серията от комбинации в главата на Боби Бокса продължи със същото движение и мощ. Феновете чакаха Марков да завърши дуела. Той завоюва безапелационно първите три рунда, само че драмата настъпи в четвъртата част. Тогава Занков нанесе доста тежък удар в черния дроб на Светкавицата, който се прегъна и по изражението му личеше огромна болежка. Обратът настъпи и Занков стартира да господства. Той търсеше със серии в натрупа Светкавицата.

Опита се да го откаже, само че Марков устоя. В петия рунд Занков бе очевидно по-свежия боксьор. Той продължи да господства и редуваше натрупа и главата с точни комбинации.

В шестия рунд двамата боксьори се хвърлиха за успеха. Марков бе по-точен в комбинациите си, до момента в който Занков като че ли остана без въздух и не съумяваше да поддържа темпото от последните две елементи. Съдиите дадоха 3:0 за Светкавицата, само че и големи овации за двамата боксьори, които направиха необикновено шоу.

Феновете незабавно се запитаха по кое време ще има реванш и къде ще се състои.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР