Йоло Николов, Иво Балабанов и Дева-Мария Драгиева от "Атлет" /Мездра/

...
Йоло Николов, Иво Балабанов и Дева-Мария Драгиева от "Атлет" /Мездра/
Коментари Харесай

Трима от Атлет /Мездра/ ще участват в най-старото състезание по лека атлетика в Европа

Йоло Николов, Иво Балабанов и Дева-Мария Драгиева от "Атлет " /Мездра/ ще вземат участие в най-старото лекоатлетическо съревнование в Европа. Над 500 спортисти ще започват на 47-ото издание на интернационалния шампионат "Академик " в зала "Асикс Арена " в София в събота.
15 дисциплини са включени в конкуренцията, която стартира в 16:45 часа и в нея ще се състезават 250 от българските представители, както и посетители от Сърбия и Македония. На пистата ще забележим детето-чудо Лиляна Георгиева, която ще бяга 800 м. На 60 м ще започва най-бързият българин в последните години Денис Димитров. Георги Цонов е в поръчката за скок на дължина, а Момчил Караилиев – за тройния скок.
Преди надпреварата на огромните спортисти на пистата в зала "Асикс Арена " ще се изявят и дребните състезатели. Над 300 малчугани, родени след 2003 година, ще вземат участие в няколко дисциплини от 9:00 часа в събота. Награждаването на най-хубавите в детския шампионат ще бъдат наградени директно преди началото на учредената стратегия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР