Йоханес Фетер и Андреас Хофман ще се присъединят към олимпийския

...
Йоханес Фетер и Андреас Хофман ще се присъединят към олимпийския
Коментари Харесай

Супертриото на германското копие ще участва в Турку

Йоханес Фетер и Андреас Хофман ще се причислят към олимпийския първенец в хвърлянето на копие Томас Рьолер за шампионата Paavo Nurmi Games във финландския град Турку на 11 август. Триото има дълготраен опит на този шампионат.

View this post on Instagram
A post shared by Johannes Vetter (@johannes_vetter) on Jul 3, 2020 at 5:50am PDT
Повечето спортисти, които сега удостоверяват присъединяване в надпреварата, са от страни, в които карантината не е нужна, когато идват и отпътуват от Финландия, сподели Арту Салонен. В взаимозависимост от това от кое място идва спортистът, добави той, уредниците може да изискват спортистите да преминат тест за COVID-10 в своята страна. Салонен изясни също, че превозването на всички спортисти ще се прави в сходство с рекомендациите, предложени от Световната атлетика, което значи, че контактът с другите остава най-малък.
View this post on Instagram
A post shared by Thomas Rohler (@thomasroehler) on Jul 6, 2020 at 8:31am PDT
Рьолер, чието присъединяване в Турку беше оповестено още през май, ще е състезавал във финландския град шест пъти, като в два от случаите е печелил конкуренцията - с опити от 91.28 м и 91.04 м.
Световният първенец от Лондон 2017 Фетер се е състезавал в Турку два пъти, а Хофман, сребърен европейски медалист от Берлин 2018, три пъти.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР