Йохан Саатхоф, комисар на правителството на Федерална република Германия за

...
Йохан Саатхоф, комисар на правителството на Федерална република Германия за
Коментари Харесай

Германия иска обяснение от Русия за ареста на Навални, но не иска да спира Северен поток 2

Йохан Саатхоф, комисар на държавното управление на Федерална република Германия за интернационално съдействие с Русия, изиска от Москва да обясни обвиняванията за корупция, отправени. Той съобщи това в изявление за „ Saarbrücker Zeitung ”, оповестено на 25 януари.
" Говорим за следствие на Фондацията за битка с корупцията (ФБК) за. Ако обвиняванията не са правилни, съветското държавно управление може да обясни това на своите жители, вместо да ги арестува ", сподели Саатхоф.
 Захариева на среща в Брюксел - разискват пандемията, климата и ареста на Навални Захариева на среща в Брюксел - разискват пандемията, климата и ареста на Навални
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева отпътува за Брюксел, където ще се състои първото за тази година заседан...
Той остро разкритикува дейностите на съветската полиция. " Путин постоянно е обявявал битката с корупцията за своя цел. Сега има добра опция да потвърди това съответно ", добави комисарят на федералното държавно управление за Русия. Йохан Саатхоф се изрече в отбрана на правото на мирни демонстрации в Русия и разкритикува дейностите на полицията по време на митинга на 23 януари.
В същото време той се опълчи на въвеждането на нови наказания против Русия. " Прекъсването на икономическите връзки не взема решение казуса ", сподели Саатхоф. Той също по този начин отхвърли настояванията за прекъсване на плана " Северен поток 2 " поради ареста на Алексей Навални, защото тези събития " нямат нищо общо между тях ".
Разследващият филм на ФБК " Дворец за Путин. Историята на най-големия рушвет " беше оповестен на 19 януари в YouTube и към днешна дата има съвсем 85 милиона гледания. Двучасовият филм споделя за двореца, който се построява и поддържа за сметка на държавните компании " Роснефт " и " Транснефт ", отпред на които са двама от най-близките другари на съветския президент Владимир Путин - Игор Сечин и Николай Токарев. Разследващите създатели на кино лентата настояват, че най-скъпото имение в Русия е тип рушвет за главата на съветската страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР