Йогата спасява Зара от нервен срив. Само за няколко седмици

...
Йогата спасява Зара от нервен срив. Само за няколко седмици
Коментари Харесай

Животът на първата жена, правила секс в къщата на Биг Брадър, се преобърна

 Йогата избавя Зара от нервозен срив. Само за няколко седмици животът на някогашната брадърката се прекатурва наобратно. Проблемите идват един след различен за Светлозара Димитрова, както е името й.

В началото на годината бракът на палавата брюнетка и лекоатлета Ерик Уотсън се разпадна. Налага се Зара да се реалокира от Австралия, където с някогашния й живееха. И първата жена, правила секс в къщата на " Големия брат ", небрежно се засели в Бахрейн.

Напрежението и стресът около раздялата с Ерик идват допълнително на Зара. Тя е на ръба. Изпада в меланхолия след проваления брак с лекоатлета. Зара няма предпочитание за нищо.

Приятелки се пробват да измъкнат брадърката от дупката, в която се намира. Познати я карат да се насочи към йогата. Според тях с медитация и извършения брюнетката ще не помни небрежно всичките си проблеми.

Зара приема концепцията и се записва на скъпоплатен онлайн курс за начинаещи. Още след първите сеанси брадърката се усеща по-добре отпреди. Напрежението у нея бързо понижава. Тя изцяло не помни за проблемите и за раздялата с Ерик.

Зара напредва пъклен бързо в йогата. Тя супер доста се възпламенява по изкуството. И всеки ден отделя от ден на ден време за извършения.

За малко някогашната брадърка става на " ти " с йогата. Сексапилната брюнетка прави невероятни неща. Зара може да задържи цялата си тежест единствено на едната си ръка, до момента в който краката й са върху тялото, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР