Йогата се е превърнала в необходимост за Теди Бургазлиева, след

...
Йогата се е превърнала в необходимост за Теди Бургазлиева, след
Коментари Харесай

Йога и пак йога след раждането на близнаците

Йогата се е трансформирала в нужда за Теди Бургазлиева, откакто е забременяла.

Теди, която роди близнаци през септември, показа, че само йогата й е помогнала да поддържа кондиция.

Нейният доктор й наложил строги ограничавания, до момента в който носела близнаците – в това число възбрана да прави кардио извършения или извършения с тежести. Затова пренаталната йога изиграла толкоз значима роля.

“Да поддържаш физическа интензивност по време на бременноста е от извънредно значение освен за тялото, само че и за психическото състояние”, написа Теди. “Има редица изгоди от пренаталната йога: усъвършенства съня, понижава напрежението, усъвършенства издръжливостта и гъвкавостта, облекчава гаденето, главоболието и болките в кръста”, споделя Мис България 2002.

Теди Бургазлиева показа и фотография, на която е със своя йога инструктор на просторна тераса.

Явно след раждането на бебетата Теди е траяла постоянните си занимания. Освен това, майката на дребните Емма и Раян към този момент наподобява във впечатляваща форма.

Теди и таткото на близнаците Симеон Иванов подписаха брак предишния юли. “Беше фантазия да срещна принца, който ще промени живота ми вечно. Да обичам и да бъда обичана толкоз мощно, че думите да не могат да го опишат,” споделя Теодора за новия си брачен партньор.

“В момента, в който те срещнах, знаех, че ти си моят принц, моята сродна душа, тъй като светът ми стана друг, по-светъл, по-красив и пъстър и сърцето ми почувства обич, сигурност и най-сетне откри своя дом”, показа тя тогава.

Това е втори брак за Бургазлиева. Само на 18, тя сподели “да” на футболиста Александър Младенов, с който бяха семейство в продължение на 4 години, преди да се разведат.

Източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР