Йогата е полезна и като че ли няма две мнения

...
Йогата е полезна и като че ли няма две мнения
Коментари Харесай

С тези пози ще се почувствате като преродени

Йогата е потребна и сякаш няма две отзиви по въпроса. А в днешните ни действителности тя е по-необходима от всеки път, осведоми "Дарик ".

Недобрата циркулация на кръвта в тялото, седенето по през целия ден на стол и неналичието на физическа интензивност може да причинят гинекологични проблеми, болежка в корема, кръста и още доста неприятни чувства.

За да се радвате на обилен бюст би трябвало да... (СНИМКИ)

Канал във видеоплатформа предлага някои елементарни асани от йогата, с които тялото ви ще се усеща добре и ще облекчите доста от изброените положения:

Пеперуда

Седнете на земята и долепете стъпалата си едно до друго, както и показано по-долу. От тазобедрените стави започнете да движите пламенно краката си надолу и нагоре. Позата се отразява добре на подвижността на ставите и на менструалния цикъл.

Как да изберем верния размер сутиен, че да не ни споходят огромни болежки



Усукване

Седнете на пода в комфортна поза, само че с прав тил. С едната ръка хванете зад тила лакътя на другата. Усучете оптимално гърба си, поглеждайки обратно. Така ще разтегнете прелестно гръбнака, раменете, кръста, бедрата, както и коремните органи.

Искате огромен, стегнат и атрактивен бюст? Правете тези лесни седем извършения и... воала (СНИМКИ)



Свещ на стена


Легнете по тил и изправете краката си на стената. Раздалечете ги на равнището на раменете. Така ще дадете отмора на краката.

Герой


Седнете на коленете, изправете гърба и поставете дланите си една в друга като за молитва. Издължете врата, отворете гърдите си и дишайте надълбоко. Така ще разтегнете добре мускулите на краката си.

Куче гледащо надолу


Правилно изпълнена тази поза оказва помощ за регенерирането на мозъчните кафези, разпъване на бедра, тил, врат. Освен това има удобно влияние върху целулита.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР