Йога упражненията за лице могат да се използват като допълнителен

...
Йога упражненията за лице могат да се използват като допълнителен
Коментари Харесай

От полза ли са йога упражненията за лице?

Йога упражненията за лице могат да се употребяват като спомагателен способ за справяне със стареенето на кожата и отпущането на мускулите.
Прочетете още
Използването на йога за лице срещу стареене е доста добър метод за масажиране на мускулите на лицето. По този метод се освобождава напрежението и се подтиква кръвообращението.

Различните придвижвания са доста лесни и могат да бъдат изпълнявани във всеки един свободен миг - до момента в който работите на компютър, почивате на дивана или гледате телевизия.

Освен това, упражненията биха могли да се правят във всяка една възраст като спомагателна грижа за лицето, без нужда от специфични артикули или уреди за домашно прилагане, като масажори, устройства за лифтинг, ролери и други.

Привържениците на йога практиките за лице настояват, че тези техники могат да оказват помощ за стягане на отпусната кожата, понижаване на бръчките и възстановяване на цялостния тип на лицето. Съществуват и някои научни проучвания, които също поддържат тези изказвания.

Според едно изследване, извършено в 20 седмичен период, ежедневната или различна стратегия за лицеви извършения може да докара до известни усъвършенствания във външния тип на лицето. Тези позитиви включват увеличение на пълнотата на бузите, както и изцяло възстановяване на външния тип на лицето. Това нормално води до понижаване на възприеманата възраст от близките. Проучването е оповестено в Националната библиотека по медицина.

Йога упражненията за лице са добър различен метод на разнообразни хирургични процедури и кремове срещу стареене. Включването на този тип практики в всекидневието е от огромна изгода за поддържане на здравето на кожата и мускулите на лицето. Те биха могли да подобрят пигментацията и да подтикват релаксацията на цялото лице.

Въпреки това е значимо да имате реалистични упования по отношение на йогата за лице. Препоръчително е да я употребявате като допълнителено средство за грижа на кожата, а не само. За поддържането на здравето на кожата е належащо полагането на ежедневни грижи, които включват потреблението на слънцезащитни кремове, здравословно хранене и банкет на задоволително вода.

Препоръчително е също по този начин, преди да пипате своето лице или да правите някакви разтривки, да сте измили доста добре ръцете си. По този метод ще предотвратите замърсяване на лицето, което може да бъде причина за появяването на разнообразни кожни обривни единици.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР