Йога инструктор и социален работник – такава е бъдещата тъща

...
Йога инструктор и социален работник – такава е бъдещата тъща
Коментари Харесай

Коя е бъдещата тъща на принц Хари

Йога инструктор и обществен служащ – такава е бъдещата тъща на английския принц Хари, Дория Рагланд. Майката на актрисата Меган Маркъл работи с възрастни хора, само че това не ѝ пречи да носи расти и обица на носа.

" Забавляваме се доста, само че намирам и голяма разтуха в поддръжката ѝ. Тази дуалност съществува, както би съществува и във връзка с най-хубавата ми другарка ", сподели Маркъл пред сп. Glamour през август.

Рагланд се е развела с бащата на Маркъл, Томас, когато дъщеричката им е била на 6 години. След развода си и двамата афишират банкрути – Рагланд през 2002 година, а Маркъл – през 2016 година

Бъдещата херцогиня е близка и с двамата си родители и нееднократно е коментирала какво е да израснеш като дете от разбъркан брак. По време на късия им фамилен живот, те са живели в регион на Лос Анджелис, обитаем най-вече с бели хора – и майката на Меган постоянно е била взимана за нейна бавачка.

Внимавай с млякото

Маркъл е споделяла, че не носи разголени облекла, поради строгия съвет на майка си: " Не давай млякото гратис ".

Филантропия

Рагланд е водила щерка си в небогати места в чужбина, с цел да ѝ покаже какво значи същинска беднотия. " И двамата ми родителите са почнали от нулата и са създали избора да оказват помощ на другите хора ", споделя Маркъл. Дъщеря им явно е наследила филантропските им пристрастености, защото тя се занимава с редица благотворителни планове. Това евентуално бързо я е сближило с Хари, който приема за собствен дълг да продължи идеите, стартирани от майка си – принцеса Даяна.

Потомка на Мъдрост

Пра-пра-пра-пра-дядото на Рагланд е работил в плантациите в южните щати и е бил освободен след възбраната на робството през 1865 година За да означи прехода, той е сменил името си на Уиздъм (Мъдрост).

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР