Йоанна Темелкова сподели снимка в профила си в Instagram на

...
Йоанна Темелкова сподели снимка в профила си в Instagram на
Коментари Харесай

Актриса сподели най-съкровената си мечта

Йоанна Темелкова показа фотография в профила си в Instagram на паметника на Дядо Йоцо със фамилията си и кучето им. Тя описа, че не е ходила там от дете. Ето какво написа актрисата под фотографията: " Ех, че хубава събота беше! На път за село Осеновлаг (никога не съм знаела, че има такова село! На 112км. от София, които се взимат за два часа), взехме решение да се отбием до паметника на Дядо Йоцо - прелестно място за отдих с невероятна панорама, има местенце за ядене и хълмче, на което са поставени дървени фигури на животни.

Чисто, подредено - прелестно! Не бях ходила там от дете, а боготворя Искърското дефиле. Имахме шанса и да погледаме кросови мотори, които изкачваха близкото било…Щях да получа инфаркт, само че Фифо скачаше до небесата от кеф.. После се насочихме към “незнайното " село…

По пътя за него се отбихме и до манастира “Седемте престола " и 10 минути по-късно (с кола) пристигнахме в Осеновлаг. Друг свят! Прекрасни хора! Отседнахме в един чифлик, който си има и зоокът. Съвсем инцидентно го открих и непринудено взех решение да си запазим стаичка, и въобще не сбъркахме! Съжалявам единствено, че не успяхме да се разходим из самото селце, само че горещо предлагам района!!! През пролетта ще се върнем отново, с цел да изкачим връх Козница (1636м.) на тази красива планина Ржана!

И за всички, които ще попитат - чифликът се споделя “Чифлик Ненкови "! Страхотни домакини, прелестна кръчма и храна (препоръчвам мощно свинското с лук и питката), топли и уютни стаички, одобряват и обичат кучета, и не на последно място - въздух!!! Чист, бистър въздух! Туй то. Исках да ви споделя за това местенце, тъй като хората там в действителност се стараят, а е толкоз мъчно да привличаш туристи по такива местенца… ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР