Йоанна Драгнева за пореден път остана без мъж. Певицата е

...
Йоанна Драгнева за пореден път остана без мъж. Певицата е
Коментари Харесай

Йоанна Драгнева зарязана от женен любовник

Йоанна Драгнева за следващ път остана без мъж.

Певицата е била изоставена от женен ухажор, с който се е тешила след раздялата с артиста Ненчо Балабанов , написа „ Уикенд ”.

Човекът, който разруши сърцето на сексапилната русокоска, е барабанистът Васил Ананиев, прочут като някогашен ухажор на Соня Васи . Говори се, че той от дълго време употребил Йоанна за креватни занимания и даже бил заловен на „ мястото на престъплението ” от Ненчо Балабанов още до момента в който артистът се водел публично гадже на певицата.

Според слуховете, точно паралелната й връзка с Ананиев станала причина за раздялата им. Ненчо посочил вратата на русокоската незабавно откакто схванал, че му изневерява с музиканта.

Оказва се обаче, че самата Йоанна също е била излъгана. Васил Ананиев от дълго време бил женен и имал дете на три години от законната си половинка. Съпругата му обаче била много непостоянна в възприятията си и имала табиет понякога да си събира багажа и да се изнася при майка си.

Барабанистът прекара цялото лято на родна земя, главно в компанията на Драгнева и нейните другари. Заедно те даже си проведоха пътешестване до Италия, по-късно Йоанна пътува за Съединени американски щати.

Приказката на певицата за следващ път завършила с печален край. След като я изпратил в България, Васил се сдобрил с жена си и в този момент двамата още веднъж са дружно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР