Йоанна Драгнева за пореден път е с разбито сърце. Певицата

...
Йоанна Драгнева за пореден път е с разбито сърце. Певицата
Коментари Харесай

Кой разби сърцето на Йоанна Драгнева

Йоанна Драгнева за следващ път е с разрушено сърце. Певицата е била изоставена от женен ухажор, с който се е утешавала след раздялата с артиста Ненчо Балабанов.

Това е барабанистът Васил Ананиев, прочут като някогашен ухажор на Соня Васи. Говори се, че той от дълго време имал връзки с Йоанна и даже бил заловен на „ местопрестъплението” от Ненчо Балабанов още до момента в който артистът се водел публично гадже на певицата. Според слуховете, точно паралелната й връзка с Ананиев станала причина за раздялата им.

Ненчо посочил вратата на русокоската незабавно откакто схванал, че му изневерява с музиканта. Оказва се обаче, че самата Йоанна също е била излъгана. Васил Ананиев от дълго време бил женен и имал дете на три години от законната си половинка. Съпругата му обаче била много непостоянна в възприятията си и имала табиет понякога да си събира багажа и да се изнася при майка си.

Барабанистът прекара цялото лято на родна земя, главно в компанията на Драгнева и нейните другари. Заедно те даже си проведоха пътешестване до Италия, по-късно Йоанна пътува за Съединени американски щати. Приказката на певицата за следващ път завършила с печален край. След като я изпратил в България, Васил се сдобрил с жена си и в този момент двамата още веднъж са дружно, написа " Уикенд ".

тагове йоанна драгнева женен мъж любов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР