Йоанна, дъщерята на Веселин Маринов, се е върнала при баща

...
Йоанна, дъщерята на Веселин Маринов, се е върнала при баща
Коментари Харесай

Политик ухажва щерката на Веско Маринов!

Йоанна, дъщерята на Веселин Маринов, се е върнала при татко си след развода с доктора, сграбчил медицински "Оскар " - Станимир Сираков. От няколко месеца красивата русокоска, чийто фамилен живот продължи единствено една година, се е нанесла назад в жилището в кооперацията против входа на Националната спортна академия в Студентски град, която е населявана и от татко й.

Последните десетина дни Веселин Маринов се е изнервил до краен лимит. Причината за това е разкритието, че единствената му щерка, плод на любовта с първата му брачна половинка Мария, е разтрогнала брака си. Йоанна е възстановила семейството си Маринова още през лятото по молба на някогашния си брачен партньор, който на 9 септември подписа брак с колежката си Кристина Сиракова. Разводът е станал тихомълком, а бардът от Полски Тръмбеш криел настойчиво този факт от близки и родственици. По стичане на събитията обаче Агенция ПИК даде мотив истината да стане обществено притежание.

След обява, че докторът, направил мозъчната интервенция на 10-годишно момиченце през артерия на крайници му, е точно мъжът, на който естрадната легенда даде щерка си преди три години, доктор Сираков оповести развода си с Йоанна.

Разбулването на следващата фамилна покруса е разлютило другояче кроткия Веско Маринов. Откакто се схванало за обрата в живота на Йоанна, обезпокоени родственици загрели телефона на татко й и ронели горчиви сълзи, съжалявайки изоставената дъщеря. Някои без никакво възприятие за такт непосредствено налели сол в раната на артиста с думите: "Ех, но каква е тая ваш’та орис, Веселине? И ти остана без младоженка, и Йоанчето без мъж ".

Разкритието не понесло добре и на самата Йоанна. Тя пък не очаквала от някогашния си брачен партньор да опише, че към този момент не са семейство, защото имали сделка да не разясняват тематиката пред публицисти точно с цел да спестят злословия по неин адрес и на татко й.

След концерта си на 19 октомври в Карлово Веско Маринов прекарвал цялото си свободно време с одумваната си щерка. По време на брака им Йоанна и Станимир живеели в жилището в "Редута ", който Маринов им подари на сватбата, само че към този момент още веднъж е съседка на татко си. Във въпросната постройка бардът има цели 3 жилището - на шестия етаж живее той, на третия е Йоана, а другото жилище се употребява за офис от компанията му.

Поне един път седмично Веско извеждал дъщеря си на вечеря. Редовно към тях се присъединявали и другари на изпълнителя от бизнес и политическия хайлайф. Според слуховете в светските среди благосклонности към Йоанна Маринова имал несемеен политик от ГЕРБ, който я ухажвал напористо.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР