Йоана Димитрова, която стана супер известна след участието си в

...
Йоана Димитрова, която стана супер известна след участието си в
Коментари Харесай

Звезда от X Faktor се отказа от пеенето

Йоана Димитрова, която стана супер известна след присъединяване си в X Factor, се отхвърля от пеенето. След като преди година пусна последната си ария без Венци Венц, Йоана изчезна от музикалната сцена. На въпрос за какво спря с музиката певицата от Монтана отговори:

" Не ми се прави музика... Това е! Така се усещам и не го укривам. На този стадий нямам предпочитание да се занимавам с музика и това е разследване на доста фактори. Надявам се да ме разберете ".

След присъединяване си в риалитито Йоана беше една от дребното, съумяла да построи сполучлива кариера. Стилната изпълнителка признава, че има личен бизнес, само че не разкрива какъв. Йоана е извънредно дейна в обществените мрежи, като влиза в ролята на фешън инфлуенсър и постоянно дава препоръки на свои фенове, писа  " България Днес ". 

Явно конфликтът с родния шоубизнес не й понася и Йоана взема решение да се отдръпне, тъй като има правила. Освен че заряза пеенето, Йоана към този момент е съвсем фамилна. Певицата сподели " да “ на спортиста Леонид, с който са дружно от няколко години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР