Йоан Матев, подсъдим за убийството на Георги Игнатов в Борисовата

...
Йоан Матев, подсъдим за убийството на Георги Игнатов в Борисовата
Коментари Харесай

Йоан Матев иска в болница, исковете срещу него са за 400 000 лв.

Йоан Матев, обвиняем за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина през 2015 година, желае да бъде изместен от следствения арест в Софийския затвор. Причината - здравословни проблеми, за които в затворническата болница щели да се погрижат по-добре.

На първото съвещание по делото против него не бяха разпитвани очевидци, а единствено се решаваше дали да се върнат материалите в прокуратурата или не.

Майката и бащата на убития Георги желаеха "кръвнина " от 400 000 лева Съдът позволи гражданските им искове като обезщетение за породени болежка и страдалчество. Родителите се чака да бъдат и първите разпитани по делото и ще бъдат призовани за съвещанието всъщност на 12 април.

През ноември прокуратурата внесе обвинителния акт против Йоан Матев за осъществено от него ликвидиране по изключително непосилен за убития метод.

Съученици на Йоан го разпознали, само че премълчали

Йоан: Невинен съм, това по медиите са цялостни неистини

Оръжието на закононарушението е открито наоколо до местопроизшествието. Матев избягал и напълно трансформирал външния си тип, навиците и обществените си контакти.

До момента опитите процесът да тръгне останаха без триумф, тъй като юристът на Матев Стояна Маркова не беше постоянно призована. Въпреки че беше в залата на предходното съвещание, тя съобщи, че не е имала опция да се запознае с обвинителния акт.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР