Яйцата са едни от най-полезните продукти за косата. В приготвянето

...
Яйцата са едни от най-полезните продукти за косата. В приготвянето
Коментари Харесай

Маски за коса с яйца

Яйцата са едни от най-полезните артикули за косата. В приготвянето на маски най-често се употребява жълтъка, който е богат на витамини от групата В. В яйчния жълтък се съдържат и витамин А и Е. 
Маските с яйце оказват помощ за възобновяване на сухи коси, възстановяват блясъка и ги вършат гладки. Освен това понижават косопада и ускоряват растежа на косата. 
Ето кои са най-хубавите маски с яйца за коса.
За суха коса
2 жълтъка, 1 супена лъжица мед. Нагрейте сместа леко на водна баня. Може да добавите една лъжичка кокосово масло. Разпределете сместа по косата и оставете да работи един час.
С кисело мляко
1 яйце, 2 супени лъжици кисело мляко и 1 ч.л. зехтин. Всичко се смества, нанася се най-много на краищата на косата и се престоява половин час.
За засилен напредък и срещу косопад
2 супени лъжици рициново масло, затоплено на водна баня се смесва с две разрушени яйца. Сместа се втрива в корените на косата. Престоява се един час и се измива.

За мазна коса
 6 маски, които ще спрат косопада 6 маски, които ще спрат косопада
През есента доста дами се оплакват от усилване на косопада. Освен вярното хранене и приемът на витамини има и други способи да подси...
2 яйца, чаена лъжичка вода и чаена лъжичка коняк. Разбийте яйцата до гъста пяна и прибавете останалите съставки. Нанесете в корените и оставете за 30 минути. 
1 яйце, половин чаша кисело мляко и сокът на половин лимон. Нанесете в корените и по цялата дължина. След час измийте.
Срещу пърхот
2 жълтъка, 1 с. л. зехтин и 1 ч. л. лимонен сок. Нанесете сместа и покрийте с найлонова шапка. Останете по този начин час и половина. Измийте с шампоан и изплакнете косата с лимонен сок.
Всички тези маски може да се вършат 1-2 пъти в седмицата, написа allthingshair.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР