Явор Велчев-Яви, фронтменът на група Indigo Kids, който гради и

...
Явор Велчев-Яви, фронтменът на група Indigo Kids, който гради и
Коментари Харесай

Явор Велчев-Яви представи новата си песен

Явор Велчев-Яви, фронтменът на група Indigo Kids, който гради и сполучлива солова кариера, показа новия видеоклип към песента Аbout you, записана в Дрезден, в ефира на БНР.

" Песента е специфична заради доста аргументи. Тя е артикул на моята взаимна работа с Коко - Константин Свещаров, виртуозен джаз пианист, който живее в Дрезден от 20 години ", споделя в предаването " Закуска на тревата " по " Хоризонт ". Видеоклипът към песента е сниман в Бургас напълно на телефон от Веси Бонева, също музикален реализатор и продуцент.

През август  Indigo Kids ще вземат участие в влиятелното 21-во издание на Международния джаз фестивал в Банско, а преди този момент на 15 юни ще имат среща със столичната аудитория в Студио 5.

Групата твори в жанр поп, соул, фънк, която в момента  работи интензивно по частите в първия албум на бандата. Яви е главният вокалист и китарист, а в групата влизат още Богомил Енчев - барабани, Димитър Горчаков - клавишни, Радослав Славчев-Ривърмен - бас китара и Владислав Мичев - тромбон и тромпет.

" До преди няколко години пишех за обич. Тази тематика в един миг стартира да се изчерпва за мен, тъй като в съзнанието ми започнаха да се появяват по-належащи  и наболели тематики. В момента за мен е доста настоящо незнанието, което царува на всички места и което предизвиква много  вреди. Искам да насочва обръщение към хората да се усъвършенстват духовно, мисловно и интелектуално. Неграмотността сега ме предизвика да създавам музика и да пиша, а посредством музикалните си послания желая да подканя хората да минат една крачна напред. ", споделя музикантът.

Още - от изявлението на Валерия Николова с Явор Велчев-Яви от група Indigo Kids, отличена от слушателите на състезанието Пролет 2018.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР