Явор Бахаров изживява пореден удар, след като наскоро едва се

...
Явор Бахаров изживява пореден удар, след като наскоро едва се
Коментари Харесай

Явор Бахаров аут от Армията заради пиенето и дрогата

Явор Бахаров изживява следващ удар, откакто неотдавна едвам се отърва от опасността да лежи в пандиза поради шофиране в нетрезво положение и приложимост на опиати.

Актьорът изхвърча и от Военния спектакъл (наричан и Армията), където към този момент мястото му заема по-млад сътрудник, написа Шоу.бг.

Доскоро Бахаров играеше на сцената на спектакъл „ Българска войска “, само че това към този момент не е реалност, а скандалната звезда обикаля интензивно провинциалните театри с вяра да не остане напълно без пари.

Артистът към този момент не взе участие в от едно от най-скъпите представления във Военния спектакъл – „ Маркиз дьо Сад “ от Дъг Райд на режисьора Иван Урумов. Скандалният артист бе един от магнитите за публиката в ролята на абат дьо Кулмие.

Другото име, което продаваше доста билети за спектакъла, е това на Георги Кадурин в основната роля на маркиз дьо Сад. Заради изцепките на Бахаров с алкохол и опиати, обаче, представлението спря да се играе, малко, откакто бе качено на сцена.

В продължение на цяла година „ Маркиз дьо Сад “ беше замразен като план, защото нито театърът, нито режисьорът имали предпочитание да рискуват с компрометираното име на Явор.

Театър „ Българска войска “ бе един от дребното, които го задържаха, въпреки че и там спектаклите с негово присъединяване започнаха лека-полека да отпадат от сцената.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР