Явор Бахаров и Рая Пеева вече са официално двойка пред

...
Явор Бахаров и Рая Пеева вече са официално двойка пред
Коментари Харесай

Явор Бахаров и Рая вдигнаха тайна сватба

Явор Бахаров и Рая Пеева към този момент са публично двойка пред Бога и хората, видя първо Hotnews.bg . Двамата се демонстрираха с солидни халки от морския бряг, където е била тайната женитба. Двамата са на родното Черноморие, за д снимат клип по новата ария на Стефан Вълдобрев, само че пръстените им не са атрибут.



Масивните халки са съчетани с бели ризи, а вместо покривало Рая е поставила цвете зад ухото си. Неясно за какво двамата театралничат с вдигнати нагоре междинни пръсти, показвайки циничен жест очевидно към своето бъдеще на женена двойка. Сватбата е съвпаднала с рождения ден на Явор, който навърши 34 години. На 12 юли, когато е роден артистът, приятелката му разгласява фотография в обществените мрежи, към която написа: "Честит рожден ден на моя сътрудник в закононарушенията, моя най-хубав другар и моята обич! Ти си всичко, за което съм си мислела, че е прекалено много, с цел да го желая. Обичам те! "



Тази година младоженецът влезе в новините с опита да набие Рая и да се саморазправи с полицията навръх 3 март, предизвикан от ревнивост. Той бе задържан, а след това изясни, че съжалява за постъпката си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР