Явор Бахаров и Рая Пеева се сдобриха. След емоционална раздяла

...
Явор Бахаров и Рая Пеева се сдобриха. След емоционална раздяла
Коментари Харесай

Рая и Явор се сдобриха

Явор Бахаров и Рая Пеева се сдобриха. След прочувствена разлъка двойката реши да даде втори късмет на връзката си, само че този път в позитивен смисъл, написа "България през днешния ден ".

Двамата взеха решение да прекратят със свадите и да показват възприятията си по обичайния метод — с обятия и благи думи. И до момента в който звездата от „ Скъпи наследници” пуска фотоси от техни сантиментални моменти, Явор е по-пестелив в изразяването на възприятията си.

Актьорът напряко затвори страницата на персоналния си живот за почитателите и изобщо не споделя фрагменти от него. Но сигурно двамата са измислили различен метод да покажат, че са дружно и още се обичат — като се появят като герои в ново видео.

То ще е по последното парче на Свилен Ноев и „ Остава”, а Явор и Рая снимаха много сантиментални моменти за клипа към песента.

Русата актриса пусна кадър от прясно сниманото видео, с което за следващ път показва, че с Явор са дружно и се обичат.

Единственото, което помрачава лятото на влюбените е фактът, че Явор би трябвало да върви всеки месец и да се подписва поради пробацията си. След абсурда, който си спретнаха през март тази година в центъра на София, артистът бе арестуван за безчинство.

Той се размина с 9-месечна пробация и 12-месечен изпитателен период, само че беше на косъм да влезе в пандиза.

Оказа се, че единствено с няколко седмици мачото се е разминал от сериозен престой зад решетките. Малко преди второто му задържане е изтекла условната му присъда от 2016 година поради шофиране в нетрезво положение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР