Явор Бахаров и Рая Пеева, които отбелязаха 4-тата годишнина от

...
Явор Бахаров и Рая Пеева, които отбелязаха 4-тата годишнина от
Коментари Харесай

Явор Бахаров и Рая Пеева живеят в будоар, вече не се бият и мислят за семейство

Явор Бахаров и Рая Пеева, които означиха 4-тата годишнина от началото на връзката си на 22 януари, се радват на естетика и обич в дребен столичен апартамент. Всъщност той е много стилен и комфортен, като се изключи обстоятелството, че едвам се намира задоволително място за всичките облекла на Рая. Явор пък, като същински благородник, нито мрънкал, нито правел забележки. Не е за поверие, поради имиджа му.

Актьорът, който скоро ще блесне в сериала „ Слънчев бряг ” по Би Ти Ви, много се е трансформирал напоследък. Няма и диря от сприхавия му манталитет, с който се славеше. Станал е търпелив и толерантен, както в публичния си живот, по този начин и в персонален проект. Заслугата е негова, защото поставя много старания да обуздае характера си. Принос има и Рая, която оказва благотворно въздействие върху него. „ Нашите връзки се построяват с времето. Все по-добре и по-добре става сякаш. Все по-разумно се случват нещата... Има катаклизми, мисля, че както се модернизирам в публичния си живот, по този начин и в персоналния си малко по малко прогресирам и ставам по-търпелив и умен ”, показа Явор неотдавна.

Двамата се познавали от младежи, само че в началото били положителни познати, след това другари и едвам по-късно връзките им прераснали в обич. Първата им среща била в дъждовен, летен ден на една поляна. Рая се разхождала с другарка, когато „ ужасно куче ” изтичало при нея. Оказало се кучето е на Явор, който се появил съвсем незабавно. Запознали се. Още тогава се харесали, само че някак се разминали. Засичали се на места, само че защото разликата им е 5 години, в квартала, в който и двамата са израснали, се събирали в разнообразни компания. После във ВИТИЗ също не се срещали постоянно по същата причина. Докато в един миг не се видели около общи другари. Започнали да излизат дружно.
Скоро след началото на връзката им, двамата заживели под един покрив. Признавали са, че са били малко песимисти, само че в последна сметка взаимният живот се оказало вярно решение. Рая даже била очарована от отношението на Явор. Все отново се познават от дълго време и актрисата е осведомена със сериозните му връзки преди. „ Той стартира да осъзнава, че би трябвало да се грижи за дамата до себе си ”, хвалила го е актрисата. Явор полагал старания, с цел да се усеща тя удобно. Съобразявал се с нея, правел общи проекти и даже готвел. „ Всички го виждат по един метод – хаймана, псува, не му дреме, малко гамен. Това е било преди и аз доста желая това да се изтрие, да се каже, че това са младежките му години, тъй като към този момент е станал извънредно сериозен ”, споделяла е Рая.

Е, двамата имат и търкания, които произтичали от това, че „ всеки си пази пространството ”. Преди време даже се развихри скандал около бурите в любовта им. Появи се информация, че артистът е протегнал ръка на приятелката си, след което бил арестуван от полицията. По-късно двамата влюбени опровергаха изказванията за физическо принуждение. Рая отсече, че информацията е мощно пресилена и не дава отговор на истината. Не е имало принуждение над жена, нито към полицейски чиновник, акцентира актрисата тогава. Пак с пост, преди дни Рая показа щастието си. „ Честита годишнина, Любов! ”, написа актрисата във връзка 4 години от началото на връзката с сътрудника й.

Бурите, които тресяха преди връзката им, към този момент са в предишното. Днес Явор и Рая са много по-улегнали. Концентрирани са върху работата си, а всяка свободна минута прекарват дружно. Обичат да си вършат дребни сантиментални изненади като кафе и закуска в леглото, разхождат се измежду природата и пътешестват из страната. Скоро посетили село Невестино. Минали по красивия мост в селото, за който има вярване, че събира хората. „ И на моста взехме решение, че това е, че ние сме си. И си взехме апартамент до Моста на влюбените. Всичко е в мостове. Ние си построихме наш ”, споделяла е Рая.
В същия този апартамент двамата през днешния ден се радват на любовта си и мечтаят за бъдещето. Вече самоуверено декларират, че мислят за брак и семейство. Явор е признавал, че не има вяра в брака. Рая пък е изтъквала, че обетите към този момент са дадени в сърцето. И въпреки всичко актрисата в действителност желае женитба. „ Дай боже да е дружно. Не се знае какво ще се случи на следващия ден. Мога да приказвам за през днешния ден, че сме в чудесни връзки. И желая да дам обет, желая да съблюдавам нещо. Интуицията ми подсказва, че би трябвало да строя нещо с този човек. Че не инцидентно сме се срещнали и сме минали през толкоз премеждия ”, подчертавала е Рая.
А Явор Бахаров отсича: „ Мисля, че направих задоволително нелепости в живота си. Сега ще виждам да я карам по-кротко. Лошото момче е време да остане в предишното! ”, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР