Явор Бахаров е буйствал в популярен столичен нощен клуб във

...
Явор Бахаров е буйствал в популярен столичен нощен клуб във
Коментари Харесай

Бахаров вилнял в бар преди ареста

Явор Бахаров е буйствал в известен столичен нощен клуб във съдбовната нощ на 3-ти март, когато бе задържан и наказан по бързата процедура за безчинство.

Това разкриха пред „ Уикенд “ гости на заведението „ Кълчър Бийт “, станали очевидци на изцепките на 33-годишния артист. Според думите им, той се е държал извънредно нападателно в заведението, помещаващо се на една от терасите на НДК, а гневът му е бил подбуден от ревнивост по приятелката му Рая Пеева.

Бахаров се появил в заведението в центъра на София малко след среднощ в компанията на половинката си и още една двойка, непозната за светския хайлайф. Минути по-късно артистът станал нападателен, откакто обичаната му Рая била заговорена от мускулест юноша, с който явно се познавала. Според мълвата, която към този момент обикаля артистичните среди, Бахаров се разгневил, защото младия мъж бил бивше гадже на половинката му. Малко откакто късия диалог сред някогашния с Рая Пеева завършил и оня се изнесъл към своята маса, къдрокосия артист потърсил сметка на обичаната си.

„ Стана доста противен скандал. Бахаров демонстративно строши чашата си в земята и захвърли чантата на приятелката си. Тръгна си гневен от бара, а гаджето му го последва, притичвайки зад него и умолявайки го да се спре. Двамата се разправяха няколко минути пред стълбите на НДК. Накрая Бахаров я хвана жестоко за ръка и принудително я повлече със себе си “, свидетелства свидетел на изцепките на артиста.

Нататък историята е обществено известна – Явор Бахаров е задържан в 1,40 часа след среднощ на 3 март от екип на Първо РПУ на кръстовището на булевардите „ Фритьоф Нансен “ и „ Евлоги Георгиев “. Полицаите се отзовават на сигнал, подаден на телефон 112 от Пърсивал Петров. Минувачът станал очевидец на жестоко отношение от страна на Явор Бахаров към приятелката му Рая Пеева, като съгласно думите му артистът блъснал пестник на гаджето си.

При опит на минувача да се намеси, Бахаров се нахвърлил върху него с юмруци и псувни. „ Какво правиш тук!? Ще те убия, майка ти ще е.а! “, буйствал Бахаров. Минути по-късно, когато ченгетата пристигнали и понечили да въдворят ред, артистът не се подчинил на полицейските разпоредби. „ К´ви сте вие, че ще ви давам документите си!? “, репчел се на униформените чиновници на реда миналогодишния притежател на театралната премия „ Икар “ за най-хубав поддържаш артист.

След като бе задържан на 3 март късно вечерта, Бахаров бе въдворен за 24 часа в ареста на „ Г.М. Димитров “, а ден по-късно бе наказан по бързата процедура за безчинство. 33-годишния артист подписа съглашение със съдийката от Софийски областен съд Мила Лазарова и бе наказан на 9 месеца пробация с 12-месечен изпитателен период. Това ще рече, че в случай че за този интервал Бахаров извърши ново закононарушение, то 9-месечната му присъда автоматизирано се задейства. Според постановената присъда, Бахров е задължен два пъти седмично да се явява персонално в Първо РПУ и да се разписва при пробационен чиновник.

Само месец преди екшъна в центъра на София, Явор Бахаров се забърква в различен побой. Братът на Захари Бахаров се сбива грубо с продуцента и артист Борко Чучков. Двамата се млатят още веднъж на обществено място – в заведение в центъра на София, само че свадата им не стига до полицията и медиите.

Причината за екшъна още веднъж е красивата Рая Пеева. Оказва се, че преди да се впусне по отношение на Явор, хубавицата е имала буйни връзки с Чучков. Двамата се залюбват по време на фотосите на кино лентата „ Пеещите обувки”, където Пеева извършва ролята на естрадната легенда Леа Иванова. Чучков също взе участие в продукцията и двамата с Рая снимат интимни подиуми, които се трансферират и в живота.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР