Явно взаимоотношенията между Брад Пит и Инес де Рамон вече

...
Явно взаимоотношенията между Брад Пит и Инес де Рамон вече
Коментари Харесай

Брад Пит представя вече Инес де Рамон като „своя приятелка“

Явно взаимоотношенията сред Брад Пит и Инес де Рамон към този момент са станали съществени. 59-годишният артист се среща с 33-годишната дизайнерка на бижута от една година и двамата се радват на любовта си, разясняват близки до звездата пред People.

„ Това е първата сериозна връзка на Брад след развода “, споделя източник, имайки поради раздялата на артиста с някогашната му брачна половинка Анджелина Джоли. И добавя, че той към този момент показва Рамон като своя другарка “.

„ Страхотно е да забележим, че най-сетне се усеща добре. Инес го прави доста благополучен “, споделят още негови близки.
Brad Pitt Calls Ines de Ramon 'His Girlfriend': She 'Makes Him Very Happy' (Exclusive Source)
— People (@people) По-рано този месец Пит и де Рамон направиха обществена изява дружно, като участваха в Art+Film Gala на LACMA в Лос Анджелис, където актьорът  почете режисьора и чест помощник Дейвид Финчър. Двойката не театралничи за фотоси дружно, само че бяха видяни да се любуват на времето си дружно на годишното събитие. 

Влюбените прекараха цяло лято дружно в Европа.
                 

Първата им обществена изява дружно беше през ноември 2022 година, когато бяха снимани зад кулисите на концерт на Боно в Лос Анджелис. Инес е някогашна брачна половинка на звездата от „ Дневниците на вампира “ Пол Уесли.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР