Явно врачани могат само да бленуват за нов асфалт, който

...
Явно врачани могат само да бленуват за нов асфалт, който
Коментари Харесай

Брутално! Багерите на водния цикъл посегнаха на новоасфалтирана улица във Враца /снимки/

Явно врачани могат единствено да бленуват за нов асфалт, който да остане недокоснат от следващите разкопки най-малко няколко години. От началото на строителния сезон огромна част от ремонтираните улици в града дадоха фира, като жертва е паднала и прясната настилка на ул. „ Ген. Леонов “ на кръстовището с бул. „ Екзарх Йосиф “.
Виновник за унищожения асфалт е водния цикъл, който очевидно тотално е зациклил и скоро няма да му забележим края. Врачани могат единствено да се молят да няма повече разкопки по хубаво асфалтираните улици.
Дупката на кръстовището е засипана с трошляк, който към този момент е станал на бабуни и троши колите на водачите. Кога секторът ще бъде преасфалтиран не е ясно, само че както всички знаем, единствено месец по-късно тази част от пътя ще пропадне и ще стартират да се вършат безкрайните кръпки, които врачани ненавиждат до болежка. Така отиват по дяволите напъните на кмета на града Калин Каменов да оправи инфраструктурата в града и хората да употребяват естествени пътища.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР