Явно водено от максимата, че веднага след Нова година се

...
Явно водено от максимата, че веднага след Нова година се
Коментари Харесай

Правителството с редовно заседание от само 4 точки в дневния ред

Явно водено от максимата, че незабавно след Нова година се работи по-трудно, на днешното си постоянно съвещание държавното управление ще има за разискване единствено 4 точки.
Точка номер 2 обаче е изключително забавна. На пръв взор тя е официална - кабинетът би трябвало да утвърди резултатите от присъединяване на България в съвещанието на Съвета на Европейския съюз по превоз, телекомуникации и енергетика, формати " превоз " и " телекомуникации ", извършено в Брюксел на 3 и 4 декември. Точно на това съвещание Съветът дефинитивно утвърди новите енергийни цели на Европейски Съюз - до 2030 година, като транспортният министър Росен Желязков гласоподава със " за ". До 2030 година Европейски Съюз би трябвало използва от ВЕИ 32% от електрическата енергия си, а енергийната успеваемост да е най-малко 32.5%, само че е забавно по какъв начин ще реагират синдикатите поради непрестанно повдигания въпрос за въглищната промишленост.
Очаква се по време на съвещанието министрите да одобряват и план на решение за изменение на решение № 343 на Министерския съвет от 2008 година за основаване на Комисия по бистрота по Закона за лекарствените артикули в хуманната медицина и установяване на нейния състав.
С друго решение Министерски съвет ще утвърди резултатите от присъединяване на България в съвещанието на Съвета на Европейски Съюз по претовареност, обществена политика, опазване на здравето и потребителски въпроси, формат " Заетост и обществена политика ", както и доклад по отношение на присъединяване на страната в съвещанието на Съвета по стопански и финансови въпроси ЕКОФИН.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР