Явно това са фактите – не ги оспорвам, възможно е

...
Явно това са фактите – не ги оспорвам, възможно е
Коментари Харесай

Майката на Паоло е шокирана, че убиецът на сина ѝ излиза предсрочно

Явно това са обстоятелствата – не ги оборвам, допустимо е да е по този начин. Това съобщи майката на убития на пешеходна пътека Паоло, който умря откакто беше блъснат от предприемача Георги Сапунджиев.
Припомняме, че Сапунджиев излезе от пандиза, а претекстовете на съда са следните: " Излежал е повече от половината от наказването, не е имал прегрешения, работил е и във външна компания. В пандиза се е записал в курс за отговорно шофиране, където посочил блестящи резултати ".
Това не е наказване, съобщи Красимира, която разгласи, че не има вяра, че съдът е излъгал в претекстовете си, само че е безусловно шокирана, че Георги Сапунджиев няма да си излежи цялостното наказване. Окей, може да се е превъзпитал, само че мисля, че би трябвало да си излежи присъдата, счита тя.
Не сме имали срещи с господин Сапунджиев, не желая и да имам. Все ми е тая дали съжалява – Старозагорските гробища, 55-ти имот, да откри там на кого да каже, че съжалява, сподели Красимира пред Нова телевизия.
Според почернената майка не би трябвало да има малки врати в закона, с цел да не може да има изплъзване. Когато двама-трима се измъкнат, всички си споделят, че могат да не съблюдават закона и се случват такива неща, добави Красимира.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР