Явно търпението на британското кралско семейство и по-специално на крал

...
Явно търпението на британското кралско семейство и по-специално на крал
Коментари Харесай

Идва тежката артилерия: Чарлз прекратява мълчанието си към Хари

Явно търпението на английското кралско семейство и по-специално на крал Чарлз Трети доближи най-високия си връх и е напът да се срине. Разбира се, мотивът за подготовката на Негово Величество да проговори и да покаже огорчението си, е синът му принц Хари, който откогато се отдели от семейството и заживя в Съединени американски щати, обстрелва роднините си с всевъзможни тежки обвинявания, като даже загатва непосредствено татко си.

Изглежда последната капка, която преля чашата, е била книгата на херцога на Съсекс - " Резервен ". В момента кралските помощници разискват опцията Чарлз да приключи мълчанието си и да показа своята позиция по всички обвинявания на Хари. Като главните тематики да бъдат изявлението пред Опра, което синът му даде дружно със брачната половинка си Меган Маркъл и записките, които излязоха при започване на януари.

 принц Хари

Ако Чарлз даде единодушието си за изявление по тематиката с херцога на Съсекс, се обрисува да засенчи всички върхове досега. Все отново, кралят беше главен персонаж в разказите на Хари и Меган, както и по-големият му наследник принц Уилям и половинката му Кейт Мидълтън. 

Най-накрая Чарлз е напът да постави завършек на всички разногласия, по отношение на физически саморазправи сред синовете си, както и прословутия скандал сред Кейт и Меган. И черешката на тортата се обрисува да бъде тематиката за връзките сред Хари и мащехата му кралица-консорт Камила. 

 крал чарлз трети, камила

Предполага се, че това изявление ще бъде осъществено към коронацията на Чарлз на 6-и май, като проектите са той да опише пред камерите какви са проектите му от формалното му заставане на трона отсега нататък. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР