Явно със сериозни патологични проблеми са в двете семейства -

...
Явно със сериозни патологични проблеми са в двете семейства -
Коментари Харесай

Ст. комисар Неделчо Стойчев: Сериозни патологични проблеми има в семействата на убиеца и жертвата в Стара Загора

Явно със съществени патологични проблеми са в двете фамилии - на жертвата, и на килъра, само че връзката му с тази жена се крепи на това, че тя извършва всяка негова прищевка. Най-характерното за подобен домакински принудител е, че той е добър манипулатор. Връзката сред Юлиана и Митко Симеонов е връзка на жертва и принудител. Това сподели в "Офанзива с Любо Огнянов " престъпният психолог и ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи старши комисар доцент доктор Неделчо Стойчев във връзка жестокото ликвидиране на 25-годишната Юлиана в Стара Загора от 65-годишния й брачен партньор.

"Обикновено насилникът убива жертвите си, когато тя реши да излезе от властта му - казусът е емблематичен, учебникарски ", добави старши комисар Стойчев.

"Нейният бекграунд - на 15 година тя де факто не е съзряла като персона, когато е заживяла с него. Има така наречен "отровни фамилии ", които вършат по този начин, че децата им да не могат да се развиват обикновено като персони и да им липсват адаптивни качества. При нея най-вероятно се е формирала и настройката да бъде жертва - в тази общественост има сериозен проблем, там по принцип се женят доста рано и това се приема като даденост ", сподели още психологът.

"Жертвата Юлиана най-вероятно е сключила брак с 40 година по-възрастен мъж от нея, евентуално е търсила сигурност и протекция от бащата, който й е липсвал. По принцип в тази общественост - циганската, както я назовават и ромска, един от значителните детайли за идентификация, е че не знаят какви са сега. Те се разпознават като български роми, не като роми ", уточни още ст. комисар Стойчев.

"За да се реши 40 година по-голям мъж да вземе момиче от малцинствен генезис, което да господства, 100 % може да се допусна, че той е упражнявал домашно принуждение. Връзката с тази жена в последна сметка е решение на нарцистични проблеми - той има рецесия в ранната си възраст, формирал се е като принудител, поради модел от детството си ", проучва още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР