Явно с цел да всеят истински ужас от края на

...
Явно с цел да всеят истински ужас от края на
Коментари Харесай

Най-очакваните кинопремиери през септември

Явно за да всеят същински смут от края на лятото, през септември киноразпространителите пускат цели три кино лентата на ужасите. Покрай тях се появяват няколко френски филми, както и две прелестни русокоски - Блейк Лайвли и Марго Роби.

" Монахинята "

Демоничната монахиня от " Заклинанието " се завръща, с цел да тормози който може. Или най-малко един духовник (Демиан Бичир) и една послушница (Тайса Фармига), които би трябвало да разгадаят мистерията на самоубийството на млада монахиня в Румъния и да рискуват живота, пък и вярата си, с цел да спрат едно страшилище.



На екран от 7 септември

" Слънцето в нас "

Ветераните на френското кино Жерар Депардийо и Жулиет Бинош вземат участие в тази сантиментална комедия за жена на междинна възраст, която взема решение да търси любовта. Не чакаме обаче просто по този начин да я откри - това въпреки всичко е филм на носителката на премия за постановка в Кан Клер Денис. Вместо това героинята на Бинош минава през всевъзможни положения, подозрения и размисли за живота си и това какво желае.



На екран от 14 септември

" Мери, кралицата на Шотландия "

 Марго Роби като безжалостна кралица
Марго Роби като безжалостна кралица

Излезе цялостен филмов откъс на „ Мери, кралицата на Шотландия “

На екран от 14 септември

" Лесна услуга "

Очарователната и красива Емили Нелсън (Блейк Лайвли) има съвършеният живот... преди внезапно да изчезне. Приятелката й и блогър Стефани (Ана Кендрик) взема решение да разкрие случая, който шокира дребното им градче.



На екран от 14 септември

" Джони Инглиш избухва още веднъж "

Роуън Аткинсън се връща към ролята на тайния сътрудник Джони Инглиш, който освен пази кралството, само че и съумява да накара всички да се смеят. Мисията му стартира, когато хакерска атака разкрива самоличностите на всички настоящи сътрудници под прикритие във Англия. Инглиш обаче е демодиран и аналогов - поради това е единственият, който може да се оправи със задачата.



На екран от 21 септември

" Peppermint: Ангел на възмездието "

Бяхме позабравили Дженифър Гарнър, само че не щеш ли още веднъж ще я забележим на огромен екран въпреки и в не кой знае какъв брой истинска роля. Тя е жена, която губи брачна половинка и щерка си при закононарушение, останало ненаказано. Десет години по-късно тя взема решение, че е време да раздаде правдивост на всички, забъркани в несправедливостта - убийците, юристите и ченгетата.



На екран от 21 септември

" Мистерията на къщата с часовника "

Съвсем не чакахме сходен филм от Илай Рот - режисьор, който познаваме от ужасите " Хостел " и като приятелка на Тарантино. " Мистерията на къщата с часовника " обаче е... приказка. За едно момче, изгубило родителите си и отишло да живее с чичо си, който е вълшебник (в ролята е Джак Блек). Двамата би трябвало да открият часовник, който може да провокира апокалипсис, конструиран от умрял вълшебник (Кайл Маклоклан) и издирван още от брачната половинка му (Кейт Бланшет).



На екран от 28 септември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР