Явно повлияни от успеха на Дисни“ и техните игрални версии

...
Явно повлияни от успеха на Дисни“ и техните игрални версии
Коментари Харесай

Правят Том и Джери в игрален вариант

Явно повлияни от триумфа на „ Дисни “ и техните игрални версии на типичен анимации, „ Уорнър “ ще опитат нещо сходно. От студиото оповестиха, че стартират работа по игрален филм за Том и Джери. Като начало са избрали за режисьор Тим Стори, написа Cinefish.bg.

„ Том и Джери “ несъмнено е един от най-популярните анимационни сериали на всички времена. Приключенията на постоянно враждуващите котка и мишка са показани за първи път от пионерите в анимацията Уилям Хана и Джоузеф Барбара в поредност късометражни филмчета още през 1940 година Седем от тези филмчета печелят „ Оскар “ сред 1943 и 1953 година През 1993 година излиза и пълнометражната анимация „ Том и Джери: Филмът “.

Стори е режисьор на двете елементи на комедията с Айс Кюб и Кевин Харт „ Ченге и половина “, както и на римейка на „ Фантастичната четворка “, който бе измежду огромните провали в комикс жанра. В момента режисьорът е ангажиран с пост продукцията на новата версия на „ Шафт “ със Самюел Л. Джексън и рапъра Ъшър, която ще има премиера на 4 юни 2019 година

Освен „ Том и Джери “ от „ Уорнър “ оповестиха, че създават план за различен анимационен любим – Скуби-Ду. Режисьорът на първите две елементи за Хари Потър - Крис Калъмбъс е огромното име на борда на този нов анимационен филм и ще бъде измежду продуцентите му. Популярната анимационна поредност също се снабди с два игрални кино лентата, последният от които „ Скуби-Ду 2: Чудовища на независимост “ излезе през 2004 г. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР