Явно подразнена от разкритията на феновете й, които я обявиха

...
Явно подразнена от разкритията на феновете й, които я обявиха
Коментари Харесай

Галена като някакъв тийн келеш или хакнат профил? Вижте какво се появи в Инстаграм профила й, а после мистериозно изчезна

Явно подразнена от разкритията на почитателите й, които я оповестиха за Андреа Nо. 2, поради обработените й с фотошоп фотоси, Галена стана за смях с следващата си изцепка, видя HotArena.

В  Инстаграм профила на смядовката се появи надпис „ Аз съм яка! Мерси! ”. Странно е, че малко по-късно посланието изчезна от стената. Феновете й имат версии за случилото се. Едната е, че тя самата го е написала, като някакъв ядосан тийн келеш, а другата, че профила й е бил хакнат. Каква е истината можем единствено да гадаем.

Преди седмица ядосани почитатели на Галена в обществените мрежи я захапаха, че на участия наподобява потресаващо, а на обработените фотоси в обществените мрежи е първа хубавица, благодарение на фотошоп стратегия.

„ Не можете да си визиите какъв брой кошмарно наподобява. Явно в последните месеци стои повече на софрата, в сравнение с да тренира във фитнеса. Паласките й са като на кючекиня от най-евтините дупки в Истанбул. Да не приказваме за грозния целулит по краката и дупето. Цялата визия на досегашната ми фаворитка няма нищо общо с фрагментите, които тя споделя в обществените мрежи  - обработени и красиви, написа един от почитателите на певачката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР