Явно подписите под споразумението не важат вече, скандалът на коалиционния

...
Явно подписите под споразумението не важат вече, скандалът на коалиционния
Коментари Харесай

Страшен скандал между "Обединени патриоти" на коалиционния съвет

Явно подписите под съглашението не важат към този момент, абсурдът на съдружния съвет беше сюжет на "Атака ". Това сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов, откакто представителите на партията му напуснаха съвещанието на съдружния съвет на "Обединени патриоти ".

Според Симеонов очевидно е значимо прекосяването от скандал в кавги прекопирване на модела на политическо държание на Корнелия Нинова. "Не виждам предпочитание в съдружните си сътрудници за разговор. Как по този начин ще се води разговор в едно тясно помещение, с спиране, с надвикване. То поначало диалогът не стартира добре ", добави още Симеонов.

На въпрос дали това е било квалифициран сюжет, Симеонов съобщи: "Повече от да. При цялото ми почитание към медиите, ние не сме канили медии на тази среща, нито сме я оповестили отворена. В един миг, когато се събрахме, че вън в коридора е цялостно с камера и с публицисти. Много добре знаете, че има срещи, на които са канени медиите и на които не са канени. В наше лице ние с Вътрешна македонска революционна организация не сме канили медии, излиза наяве, че са поканени от "Атака ". След като са поканили доста медии и се стига до това боричкане вътре, това каране вътре унизително за нас и за вас, това е сюжет на "Атака ". Целта е медиен скандал ", съобщи още Симеонов.

На въпрос за какво не са останали вътре да си приказват, Симеонов съобщи, че вътре не е можело да се диша от толкоз хора. Той уточни, че Валентин Касабов не се е провъзгласил за съпредседател, тъй като 20 души са дали своят вот за него. "Има задоволително грамотни адвокати сред нас ", съобщи още Симеонов.

"Коалицията "Обединени патриоти " я няма, не го ли разбрахте, съобщи от своя страна водачът на Вътрешна македонска революционна организация и министър Красимир Каракачанов,. Попитан за какво си потегля от съдружния съвет, Каракачанов съобщи: "То няма подобен. Първо, чакаме "Атака " 30 минути, идват и стартират кавги и обструкции. Няма смисъл ", съобщи още Каракачанов.

На въпрос по какъв начин ще продължи да бъде съдружен сътрудник на ГЕРБ, Каракачанов отговори: "Ще разберете ".

"Колегите от Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ напуснаха съдружния съвет, тъй като се уплашиха от камерите ", разяснява абсурда водачът на "Атака " Волен Сидеров "Атака " сме тук и сме последните, които напущаме съдружния съвет. Колегите от Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ не знам за какво напуснаха.

Уплашиха се от камерите. Ние поканихме вас медиите да присъствате, тъй като желаеме всичко това да е транспарантно. Те се уплашиха, скочиха и споделиха, че това е неприемливо ", уточни още Сидеров. Според него това е цялата истина. "Никой никого не е обиждал. Ние просто пожелахме от "Атака " вие медиите, които стоите по този начин или другояче толкоз време тук и да заснемете нашата среща. Толкова доста се интересувате от това по какъв начин вървят връзките в тройната коалиция. Ние искахме да заснемете ", съобщи още Сидеров.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР