Явно невероятният Васил Найденов, като всяка мегазвезда, крие много тайни

...
Явно невероятният Васил Найденов, като всяка мегазвезда, крие много тайни
Коментари Харесай

Само в "ШОУ": Голямата любов на Васко Кеца приключи фатално!

Явно невероятният Васил Найденов, като всяка мегазвезда, крие доста секрети от персоналния си живот. Някои от тях може би ще занесе в гроба си. Затова „ ШОУ ” побърза да увековечи за поколенията и почитателите му най-съкровеното от „ другия му живот ”, разказано от потвърдения документалист на шоу елита Ицо Петрофф. Голямата обич на Васко Кеца умира във Флорида. Всъщност звездата се забърква в любовен триъгълник. Съпругата на мъжа, в който е влюбен, знае зда връзката им. Тя е известна балерина, която пие като смок, разкрива Петрофф пред "ШОУ ".

"Много скоро след бягството на Райчинов в Съединени американски щати тя се спомина. Не можа да го понесе. Остана както многострадална Геновева - от една страна с мъж, който й изневерява с мъж в лицето Васил Найденов, и най-после въобще без мъж. Не съм съдник, само че може би това би трябвало да тежи и на съвестта на Васко и той изпитва известни скрупули, тъй като тя още преди бягството на Христо не е могла да понесе, че мъжът й си ляга с мъж. На процедура тя беше покрусена, че Васко е лишил брачна половинка й доста преди да забегне за Съединени американски щати. Независимо че това момиче беше минало през предходен брак и бракоразвод ", споделя Ицо Петрофф.

ЧЕТЕТЕ ЗА ФАТАЛНИЯ КРАЙ НА ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ НА ВАСКО КЕЦА, ОЩЕ ПИКАНТНИ ИСТОРИИ, ИНТЕРВЮТА И ДРАМИ В НОВИЯ БРОЙ НА "ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР