Явно напразно сме се надявали, че хората, които изповядват мазохистичното

...
Явно напразно сме се надявали, че хората, които изповядват мазохистичното
Коментари Харесай

Наби ме, ама вижте какво ми купи: Мария отврати мрежата преди минути! (СНИМКИ)

Явно на вятъра сме се надявали, че хората, които изповядват мазохистичното факсимиле: " Бий ме, обичам те " стават все по-малко. Те освен са измежду нас, само че и са хора - сякаш от светския " хайлайф " (то па един хайлайф...) като Мария или Мара Отварачката, която за следващ път потвърди, че мозъкът й е по-малък и от на пиле.

След абсурда, с който орева освен махалата, само че и полицията, чалгарката си прибра бияча Миро Дзвера и все едно нищо не е станало. Певачката скоростно не помни синините, които показваше в Министерство на вътрешните работи, не помни заканите за ликвидиране с ориентиран към екстеншъните й револвер, не помни и юмруците на пет пъти по-едрия и мощен от нея Соколов.

И вместо най-малко да пази тишина след позорното си събиране с него, тя се изфука в нета, че, видиш ли, той й подарил... китки. Китки бе, китки... Цветенца, с които очевидно съгласно нея изкупва виновността си за това, че я е смазал от пердах.

Розичките са сложени на масата в дома им, а до тях са и към този момент боядисаните великденски яйца - ще рече човек, че става дума за едно обичливо идилично семейство, а не за жена, която през вчерашния ден е желала ограничаваща заповед.

" Наби ме, но вижте какво ми купи "... Марче, толкоз си зле, чадо, че ме е гнус да те виждам. Но като ти е толкоз пипето, спри си при Дзвера до идващия побой, единствено че най-малко не разкарвай тогава полицията, че да й губиш времето. Нали Мирославчо след това ще ти купи китки, а в случай че е още по-жестоко налагането, може и джипче ново да подкараш ", разясняват потресени консуматори в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР