Явно Маринов е решил да се прави на тинейджър, но

...
Явно Маринов е решил да се прави на тинейджър, но
Коментари Харесай

Веско Маринов се превърна в клоун след радялата със сервитьорката Веса

Явно Маринов е решил да се прави на тинейджър, само че пропуща обстоятелството, че формата на косата му е извънредно несъответствуваща, както за визията и за годините му. Фризьорът го е остригал нула номер в профил над ушите му, като е запазил оплешивелия перчем на темето. От което се е получило нещо извънредно смешно и неуместно. Всъщност той напряко наподобява като смешник, написа HotArena.

Ситуацията става още по-унизителна за него и от обстоятелството, че се носи с тази прическа не от през вчерашния ден, а към този момент съвсем цялостен месец. В същия тип Маринов се появи на празненство във Велинград, където съгласно осведомени е чествал раздялата си с Веселина Пеева.

Явно Веселин Маринов съществено се е чалнал около любовните му драми с някогашната сервитьорка от Добрич - Веселина Пеева. От известно време той обществено се дистанцира от нея и не я мъкне със себе си. Тази внезапна трансформира в държанието на артиста се дължала на майката на Маринов. Притеснена за сина си, старата жена назова Пеева обществено „ уруспия “ и закле сина си да бяга надалеч от нея.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР