„Явно е взето решение и това е нормално действие на

...
„Явно е взето решение и това е нормално действие на
Коментари Харесай

Продължаваме промяната реагираха остро на червения картон от БСП

„ Явно е взето решение и това е обикновено деяние на премиера Кирил Петков. Там работи правилото на пропорция “, това съобщи ръководителят на ПГ на „ Продължаваме промяната “ (ПП) Андрей Гюров във връзка решението на министър-председателя в оставка да изгони 70 съветски дипломати. Гюров разяснява и опитите за сформиране на ново държавно управление.
„ Продължаваме да вършим всичко допустимо да излъчим държавно управление в този мандат. Дадохме явен мандат на преговорен екип, който да беседва с нашите сътрудници “, добавя той.
„ Сега имаме нова информация и би трябвало да я осмислим и да се върнем на масата на договаряния. Надяваме се и Българска социалистическа партия да премислят своята позиция ", съобщи Гюров във връзка мълниеносната вест от Българска социалистическа партия, че стопират договарянията с Политическа партия.
"Започнахме договарянията още нощес, само че в този момент ние, Българска социалистическа партия и останалите сътрудници би трябвало да преосмислим позициите си. Засега не сме стигнали на стадий, на който да обсъждаме личен състав на държавното управление “, по този начин той отговори на запитване дали са склонни да се откажат от това Кирил Петков да бъде министър председател.
„ Имаме време до петък – до връчване на мандата аради това всички варианти са на масата “, добави той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР