Явно е, че в БСП правят и невъзможното, за да

...
Явно е, че в БСП правят и невъзможното, за да
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Нинова е успешна, дано я отстранят

" Явно е, че в Българска социалистическа партия вършат и невъзможното, с цел да отстранят Корнелия Нинова. Но по-добър претендент от нея за ръководител те нямат ", съобщи евродепутатът Александър Йорданов в профиа си във Facebook.

" Разбира се, аз поздравявам неразбориите в алената партия, само че обективно преценям, че с различен водач отпред тя ще катастрофира. Фактите са такива. Изтъквам единствено два: 1. Като водач на Българска социалистическа партия Нинова съумя да издигне за президент претендент, който през днешния ден е президент. Това е неин триумф. 2. На парламентарните избори през 2017 година Българска социалистическа партия удвои резултата си. При ръководител Миков имаше 39 депутати, а при Нинова - 80. Вярно е, че Българска социалистическа партия загуби от ГЕРБ, само че от ГЕРБ губят всички останали партии. Просто жителите у нас са приели за обикновено, че Българска социалистическа партия не може да е партия победител откакто сме към този момент в Европейския съюз. Нейното време за победи бе преди този момент.

Но по тази причина пък под управлението на Нинова алените крепко държат влиятелното второ място. По-скоро проблем у нас е, че никоя друга партия с изключение на ГЕРБ не съумява да победи Българска социалистическа партия. А задачата на демократичните сили би трябвало да бъде социалистите да изпаднат от призовата тройка в " шампионата ". Патриотите се сплотиха и отново не могат да победят Българска социалистическа партия. Как е допустимо " патриотите " у нас да са по-малко от социалистите? А не е ли срамотия Българска социалистическа партия да побеждава без проблеми Демократична България и Съюз на демократичните сили да вземем за пример? Не единствено е срамотия, само че е и припомняне, че Българска социалистическа партия постоянно е печелила от разделянето на десницата ", развива тезата си някогашният ръководител на Народното събрание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР