Явен намек от конкурента, че новите айфони не издържат дългоHuawei

...
Явен намек от конкурента, че новите айфони не издържат дългоHuawei
Коментари Харесай

Huawei обгрижва потребителите на iPhone, дава им батерии

Явен намек от съперника, че новите айфони не устоят дълго

Huawei се пробва с мека мощ да подкопава доверието в iPhone

Apple продължава да бъде на прицел от изместилия го от второто място при смарт телефоните Huawei. Китайският производител първо благодари на ИТ компанията от Купертино за неналичието на нововъведения в iPhone XS, а в този момент в познатия подигравателен жанр стартира да раздава портативни акумулатори на потребителите на iPhone.

Според обява в Gizchina, в първия ден от продажбите на iPhone XS и XS Max в Сингапур наети от Huawei младежи са раздавали портативни акумулатори на чакащите на опашка да си купят новия айфон. Става въпрос са стотици устройства Huawei SuperCharge с потенциал 10 000 мАч, които костват към 60 $.
още по тематиката
„ Ето портативна батерия. Ще ви би трябвало. С общителното подпомагане на Huawei “, пишело на кутиите. Това е очевиден намек, че новите iPhone смарт телефони не оферират усъвършенстване във времето за самостоятелна работа.

Huawei дава обещание, че неговите флагмани Mate 20 и Mate 20 Pro ще устоят по-дълго и ще се зареждат по-бързо благодарение на 40-ватово зарядно устройство. Компанията ще показа двата смарт телефона на конференция в Лондон, планувана за 16 октомври.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР