Ясновидството е древно мистично умение, на което се обръща малко

...
Ясновидството е древно мистично умение, на което се обръща малко
Коментари Харесай

5-те тревожни предсказания на Ванга за 2023 г.

Ясновидството е антично мистично умеене, на което се обръща малко внимание в наши дни. Въпреки това, има няколко неповторими феномена в историята, които разрушават подозренията даже най-големите скептици.
 Защо Земята ще изчезне и кой е аленият колос, който ще я погълне
Кой е аленият колос, който ще погълне нашата планетата

Защото нищо не е постоянно...

Такъв е казусът с Баба Ванга - една от тези редки персони, надарени с изключителни оракулски качества. Тя е предсказала едни от най-значимите събития в съвремието ни, което я направи известна в международен мащаб. И въпреки да изминаха близо три десетилетия от гибелта ѝ, доста от най-известните ѝ пророчества се сбъднаха по-късно. И евентуално ще не престават да се сбъдват.

Според уеб страницата който посвещава цяла публикация на Баба Ванга, тя е известна като Нострадамус на Балканите. Родена е през 1911 година в град Струмица, а на 12 години губи зрението си след неочаквана стихия. Именно това е моментът, в който е получила подарък от Бог да вижда в бъдещето. Започва да има странни видения и сънища и даже беседва с мъртвите.

През 50-те години на предишния век Ванга прави предсказване, което предвещава изменението на климата и опустошителното цунами, което се случи в Индийския океан на 26 декември, 2004 година По-късно предсказва и случая с съветската подводница Курск през 2000 година и в която всичките 118 членове на екипажа умират.

Най-известната ѝ прогноза обаче е за терористичната офанзива от 11 септември, 2001 година в Съединени американски щати. Поддръжниците ѝ настояват, че думите, които е изрекла съответстват с елементи от случилото се: " Американските братя ще паднат, откакто бъдат нападнати от стоманените птици ".

Всичко това затвърждава репутацията на Ванга като оракул и ясновидец измежду нейните почитатели. Затова е любопитно да разберем какви са петте предсказания за актуалната 2023 година

Първото е, че орбитата на Земята ще се " промени внезапно " по някакъв метод. Известно е, че орбитата на Земята към слънцето се трансформира, само че това се случва в продължение на десетки хиляди години, до момента в който неочакваната смяна би имала опустошителни последствия.

Тя също по този начин предвижда, че през актуалната година ще се случи мощна слънчева стихия . Някои поясняват думите ѝ като идно слънчево цунами - рядко срещано събитие, обвързвано с изригване на повърхността на слънцето, което повлиява околния галактически климат. Това може да бъде опустошително за Земята, причинявайки спиране на тока и редица софтуерни повреди.

Третото предсказване с обвързвано с биологичните оръжия . Ванга декларира, че една " огромна страна " ще прави опити с биологични оръжия върху хора, вследствие на което стотици хиляди ще загинат.

Пророчицата предизвестява и за огромна детонация в атомна електроцентрала . Всъщност това е доста действително, като се има поради, че Запорожката атомна електроцентрала в Украйна е въвлечена във войната с Русия.

А най-тъжната ѝ прогноза, е обвързвана с контрола на бременността. Според нея бебета ще се отглеждат единствено в лаборатории, а родителите ще могат да избират цвета на косата и очите.

За благополучие предсказанията на Баба Ванга не постоянно са били правилни. Така да вземем за пример, тя не познава с акуратност финала на Световното състезание по футбол през 1994 година Тогава твърди, че последният мач ще се играе от два тима, чиито имена, стартират с буквата " Б ". Оказа се права за Бразилия, само че другият тим не беше България, а Италия.

Доста трагично знамение бе и изказванието ѝ, че Европа ще спре да съществува през 2016 година
 Бил Гейтс, климатичните промени и защо предизвестява милиардерът
Тревожното предизвестие на Бил Гейтс

Апокалипсис... не в този момент, само че малко по-късно

Говори се, че Ванга вярно е предсказала, че 44-ият президент на Съединени американски щати ще бъде афроамериканец. Но също по този начин е твърдяла, че този човек ще бъде последният президент. Това не се сбъдна, само че пък някои поясняват тази прогноза като края на сериозната политика в Америка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР