Ясновидката Теодора Игнатова, която скандално и тихомълком беше назначена за

...
Ясновидката Теодора Игнатова, която скандално и тихомълком беше назначена за
Коментари Харесай

Врачката Теодора не иска да е консул в Конго

Ясновидката Теодора Игнатова, която скандално и тихомълком беше назначена за почетен консул на България в Конго от адашката си Теодора Генчовска, досегашен министър на външните работи, е напуснала скоропостижно поста си.

От информация във Външно министрество оказва се, че 26 юли Теодора Игнатова се е явила персонално в Министерство на външните работи и е поискала да бъде освободена от длъжността почетен консул на България в Конго. Според BIRD.bg обаче

ясновидката към момента се показва за почетен консул в африканската страна и предлага консулски услуги на българскте жители и юридически лица.

Неотдавна стана известно, че Теодора Игнатова, който върти в България настоящ бизнес с „ ясновидство, астрология, биоенерготерапия, астропсихоанализа и всички действия, които не са неразрешени от закона “, е била определена за почетен консул на страната ни в Конго.

„ Макар шаманите да са на респект в Африка, врачката Теодора въпреки всичко е решила, че би трябвало да се откаже от поста “, разясняват потресени от назначението й чиновници от Външно министерсгво.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР