Ясновидката Николета Йорданова разказа единствено пред ШОУ за срещата си

...
Ясновидката Николета Йорданова разказа единствено пред ШОУ за срещата си
Коментари Харесай

Ясновидка за Боян Петров: Видях как спира дъхът му, лежи на една скала

Ясновидката Николета Йорданова описа само пред „ ШОУ ” за срещата си със сестрата на Боян Петров, който изчезна на връх Шиша Пангма в Хималаите, написа Блиц. 

“Сестрата на Боян Петров идва при мен. Казах й, че индивидът не е бил съответен, когато му се е случило това нещо. Много му се е яло шоколад, сладко. Паднал е надолу и бедрото на единия му крайник е разцепено. Когато си приказвах с нея той се появи и искаше да й предам нещо. Каза ми, че би трябвало да дарят икона в църквата „ Света Неделя “ в София. Описах й какъв брой е огромна иконата и че е на Георги Победоносец. Тя ми сподели, че той не има вяра в Господ, само че има една-единствена икона, която му е подарена и е на същия светец. Явно горе в небитието е повярвал в тази мощ и по тази причина желае тази икона да бъде дарена. По телепатичен метод се свързвам с душите на умрелите. 

Казах й, че го виждам като несъответстващ, все едно му е паднало доста ниско кръвното. Не асимилира къде и какво прави. Тогава тя ми сподели, че това са признаците му на диабет и ставало по този начин, когато му паднела захарта. Виждам по какъв начин му стопира дъхът, не може да диша… Много кофти обстановка. 

Явно му е паднала захарта, щом виждам незабавната потребност, която е имал от сладко. Залепнали са му устата. Виждам го по какъв начин се въргаля надолу. Трупът му го търсят отдясно, а той е отляво. Виждам тялото на една канара, вижда се единствено единият му крайник, който е раздран ”, шокира с разкритията си Николета. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР