Ясно е на кого е колата, която е шофирала мъртво

...
Ясно е на кого е колата, която е шофирала мъртво
Коментари Харесай

Ново 20 след фаталния купон със знойни пловдивчанки в Банско, намесен е известен тв водещ


Ясно е на кого е колата, която е карала мъртво пияната пловдивчанка. Тя е била дружно с приятелките си, като дружно се прибирали от ваучър и били спрени от полицията поради криволичене. Последвал арест на много пияната шофьорка,  а по-късно се появи и непредвидена информация, която замеси име известно име от ТВ ефира.

Колата е благосъстоятелност на сина на Екатерина Евро Александър Кадиев, който е водещ на утринно предаване в една от националните малките екрани.

Все още не е ясно по какъв начин автомобилът е „ попаднал “ на пияната дама и каква е връзката с известния водещ. Коментиращи допуснаха, че Фордът може да е в развой на продажба и към момента да не е финализирана договорката, както да е отстъпен за прилагане на близка.

Към момента липсва и информация от Сашо Кадиев, която да обясни любопитния случай.

Дамата на 29 години е отведена в ареста за едно денонощие към 2:00 часа през нощта в събота, откакто дрегерът е посочил сериозните 1.8 промила. Уведомена е и прокуратурата, защото шофирането с това количество алкохол се преследва по Наказателен кодекс.

Новината провокира голям брой мнения и смешки от потребителите, които се чудят с 1.8 промила по какъв начин е съумяла да се качи и даже да ръководи автомобила преди да бъде спряна от полицията. Други допускат, че евентуално дамата има тренинг и идва ли „ близва чашка “ за първи път.

Източник: blitz.bg





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР