Ясно е, че , ясно е че с него се

...
Ясно е, че , ясно е че с него се
Коментари Харесай

Проф. Михайлов: Наливат се пари в нереформирани системи

Ясно е, че, ясно е че с него се купуват индулгенции. Първо се наливат пари в системи, които не са реформирани и това се повтаря всяка година.
Това зави в предаването " Панорама " на Българска национална телевизия проф. Георги Михайлов от Българска социалистическа партия.
 Проф. Георги Михайлов: Нинова ще бъде избрана отново отпред на съвременна лява партия Проф. Георги Михайлов: Нинова ще бъде избрана отново отпред на съвременна лява партия
Прекият избор за ръководител на Българска социалистическа партия ще се състои и актуалният ръководител на партията Корнелия Нинова ще бъде избрана отново, безапелационен б...
" Не съм задоволен от този бюджет. промени в региона на обществената политика, които са съответни и стъпаловидни. Сега внезапно се излива рогът на изобилието ", сподели още той.
По думите му здравната система също не е реформирана от 10 години и в нея също се наливат още пари, а хората остават озадачени от това, което се случва. СПоред професора ограниченията по преодоляване на коронакризата би трябвало да бъдат съществено уравновесени.
Проф. Михайлов уточни, че във Франция и в Германия учебните заведения са отворени и съгласно него е вярно и у нас да бъде по този начин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР