Ясно е, че светът на автомобилите е тръгнал към електричеството,

...
Ясно е, че светът на автомобилите е тръгнал към електричеството,
Коментари Харесай

Наследникът на Bugatti Chiron ще бъде хибрид

Ясно е, че светът на колите е тръгнал към електричеството, само че несъмнено ще има дълъг път на развиване, до момента в който машините станат в действителност пригодни. Засега хибридите са най-хубавото, което може да бъде препоръчано и множеството производители също са на това мнение.

По този мотив, изпълнителния шеф на Bugatti е споделил пред Autocar, че електрификацията ще се случи, наследникът на Chiron e надалеч от началния етап на основаване, само че батериите и електромоторите се развиват, както и регулациите. Изглежда, че идната кола ще бъде електрическа ненапълно. Ще бъде прекомерно рано обаче, тя да бъде изцяло електрическа, само че електрифицирането ще се случи.

В началните стадии на развиването на Chiron, те са минали през концепцията за хибридно задвижване за по-добри характерности, само че резултатът не им подхожда и те вземат решение да преминат към преправянето на гигантския 8.0-литров W16 мотор с четири турбокомпресора. Производството на Chiron ще отнеме към осем години, което значи, че наследникът му може да се чака през 2024-та година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР